Napój jablkowo-gruszkowy z truskawkami

Napój jabłkowo-gruszkowy z truskawkami . 2 szklanki nektaru jabłkowo-gruszkowego, 1 szklanka nektaru truskawkowego, 1 szklanka maślanki, 2 łyżki bitej śmietanki. Silnie oziębione nektary wymieszać trzepaczką lub w mikserze z maślanką. Do napełnionych szklanek wkładać po łyżeczce ubitej śmietanki. Napój z soku pitnego z czarnych porzeczek 2 szklanki soku pitnego z czarnych porzeczek, 3 żółtka, l szklanka śmietanki, pół szklanki maślanki, 2 łyżki cukru Wszystkie składniki oziębić. Żółtka ubić z cukrem, ubijając dalej wymieszać ze śmietanką, z sokiem i maślanką, posługując się trzepaczką lub mikserem. [patrz też: restauracja kielce, Fordanserki, restauracja katowice ]

Tags: , ,

Komantarze do artykulu sa obecnie zamkniete, popros administratora strony o ich otwarcie jesli chcesz wziasc udzial w dyskusji pod artykulem. Kontakt do administracji w zakladce kontakt.(Mozliwe jest rowniez przeslanie propozycji tematow ktore mozemy uwzglednic w nastepnych naszych artykulach, bedziemy wdzieczni za wasze cenne sugestie i postaramy sie je wykorzystac przy kolejnych wpisach.)

 

Powiązane tematy z artykułem: Fordanserki restauracja katowice restauracja kielce